Episodul 3 cu echipa Continental Forum Sibiu

Deși în luna martie ne-am întâlnit pentru cel de al doilea workshop REframe, nu a fost cu putință să lăsăm un an să treacă fară să ne revedem. În luna octombrie echipa Hotelului Continental Forum Sibiu s-a reunit pentru încă un workshop REframe, care de această dată a durat 3 zile. A fost o experiență complexă, plină de provocări, entuziasm, voie bună și revelații.

Cu fiecare întâlnire simțim cum ceea ce clădim împreună devine mai puternic și mai solid. Atmosfera este dominată de bucuria de a petrece timpul unii cu ceilalți și de încrederea de a fi tu însuți.

Fără îndoială este faptul că reuniunile de la Sâmbăta de Sus au un ritual aparte, unde mancarea pregatită molcom la focul din curte, adună cu conștiinciozitate oamenii în jur, stimulează implicarea directă și dorința de împărtășire.

Efortul comun și spiritul de solidaritate definesc echipa Continental Sibiu. Este fascinant să fii martorul unui asemenea fenomen și mai ales să fii acolo în procesul lui de creștere. Pentru că nimic nu este dinainte să fii fost creat, fiecare membru a muncit pentru ceea ce este echipa astăzi.

Valoarea pe care membrii o dau echipei s-a văzut mai ales în jocurile în care depindeau unii de alții, în exercițiile în care era important să se înțeleagă,  accepte și să se pună unii pe alții în lumina potrivită astfel încât împreună să strălucească. Dintr-un joc de aventură s-a creat o experiență de creștere de care își vor aduce aminte peste ani.

Împreună și separat, într-o tăcere necaracteristică, simțurile participanților s-au conectat cu natura, care astfel privită și auzită și-a putut descoperi tainele.

A doua zi de workshop a început jucăuș cu praf de cretă pe mâini și povești interconectate, s-au explorat moduri diferite de acțiune, au fost făcute desene pe nevăzute, s-a evidențiat diversitatea umană, s-au descoperit lideri și stiluri aparte de conducere și s-au exprimat dorințe zburătoare.

A treia zi a fost caracterizată de momente de introspecție și conștientizări, puncte de vedere diferite, perspective cu totul altfel și joacă cu iz de copilarie. 😀

Mulțumim echipei Continental Forum Sibiu pentru încredere, deschidere și asumare!

Suntem onorați că suntem împreună pe acest drum!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *