REframe este conceptul de gandire creativa care te ghideaza prin joc sa-ti explorezi perspective noi ca sa-ti gasesti propriile solutii.

Tehnicile noastre sunt inspirate din domeniul dezvoltarii personale, psihologiei, coaching, NLP.

Viziune: Vrem ca tehnicile REframe sa fie descoperite si experimentate in orice domeniu personal si profesional de catre acele persoane care doresc sa devina constiente de resursele proprii/ale echipei si care vor sa foloseasca gandirea creativa ca sa obtina rezultate diferite in viata, cariera si business.

Misiune: Sa incurajeze si ghideze cat mai multi oameni sa se auto-exploreze, sa-si gaseasca creativitatea nativa cu care sa-si genereze perspective noi si solutii pentru provocarile personale sau profesionale.

Valori: Auto-Explorare, Autenticitate, Joaca, Creativitate, Crestere (Evolutie)

Motto: schimba perspectivele. gaseste solutii

Mintile din spatele acestui concept:

Vlad Dumitrescu-Petrică (nascut in Bucuresti, crescut in Transilvania):

Co-fondator, antreprenor creativ, trainer certificat

Activ: octombrie 2013 – prezent

Iubitor de natură și veșnic inspirat de mințile neastâmpărate, caută să descopere în viața de zi cu zi lucruri și gesturi care vădesc potențialul creativ al oamenilor. E fascinat de modurile diverse pe care le îmbracă imaginația umană de aceea de fiecare dată când are ocazia, crează contextul în care lumea se poate exprima liberă, dincolo de convenții, limite sau frici. Apreciază sinceritatea și caută obiectivitatea în ceea ce face(uneori e chiar perfecționist). Adoră feedback-ul pentru că crede că-l poate ajuta să evolueze(indiferent ce face). Susține cu drag workshop-urile REframe și-și trăiește misiunea de fiecare dată când ajută oamenii să-și găsească răspunsuri, să aibă revelații ad-hoc, să descopere ce zace în ei.

A co-fondat proiectul internațional LEFT-HANDED & Creative și lucrează vizual cu plăcere în dVpImage.

În ultimii 14 ani a avut parte de un proces armonios de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership. E veșnic curios să învețe, să crească ca să ofere valoare.

Este vesnic curios sa citeasca, sa invete sa vizioneze lucruri legate de subiectul creativitatii, procesul creativ, psihologia creativitatii, tehnici, experimente, laboratoare. Cu cat aprofundeaza mai mult subiectul cu atat mai inspirat si dornic sa dea mai departe.

Zisa lui preferată:
„Traveller there is no road. The road is made as one walks.”
(Antonio Machadon)

Cristina Chirilov (București): trainer & game designer

Activ: octombrie 2016- martie 2018

Cristina Chirilov REframe

S-a implicat în proiectul REframe deoarece a fost cucerită de descoperirile umane ale celor care aleg să se joace aici, pe tărâmul creativității. Consideră că este un privilegiu să fie alături de cei care au curajul să exploreze universul de dincolo de ceea ce cunosc despre ei înșiși.

Aduce cu sine studiile și experiența sa de peste 10 ani în domeniul socio-uman. A participat la numeroase  traininguri atât în țară cât și străinătate, care vizau dezvoltarea personală, comunicarea nonviolentă, inteligență emoțională, creativitatea etc. A conceput și a condus mai multe proiecte în care au fost implicate persoane din diferite categorii sociale fiind un membru activ al mediului ONG.

Raluca Mureșan (Cluj-Napoca): co-fondator REframe, psiholog, coach.
Fondator al website-ului și grupului de dezvoltare personală Entuziasm

Activ: octombrie 2013- august 2014

Raluca 500X500px

De meserie Psiholog și Coach NLP, fondatoarea site-ului Entuziasm.ro, vocația ei este dragostea pentru oameni. Valorile după care se ghidează sunt iubirea, jocul și umorul. Raluca știe că orice problemă avem, există minim 2 soluții așa că e pasionată de descoperirea diverselor hărți mentale ale oamenilor pentru a-i ajuta să găsească ieșirea din labirint. Îi place limbajul simplu și apropierea cu prietenie, așa că poate explica lucruri complicate într-o manieră simplă și cu umor. Până în prezent a susținut zeci de workshopuri organizate de ea în Cluj, Oradea, București, Iași, Timișoara, plus alte evenimente la care a fost invitată ca speaker. Principalele teme abordate până acum: Obiectivele și realizarea lor, iubirea de sine și iertarea, autocunoaștere și dezvoltare personală, fericire, autenticitate.